farsi beauty
قهوه

آیا قهوه خون ساز و یا موجب کم خونی می شود؟

فاطمه رستمی
فاطمه رستمی دوشنبه 26 دی 1401

سلام.
آیا نوشیدن قهوه خون ساز است و یا موجب کم خونی می شود؟

پاسخ

آیا قهوه باعث کم خونی میشود؟

اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که علاقه ی زیادی به نوشیدن قهوه دارید، پیشنهاد می شود که قهوه را یک ساعت قبل از هر وعده غذایی و یا دو ساعت بعد از هر وعده غذایی بنوشید چرا که نوشیدن قهوه به دلیل داشتن کافئین موجب جلوگیری از جذب آهن و در نتیجه در اثر مصرف نیاز موجب بروز کم خونی خواهد شد.

تاثیر قهوه برای لاغری

کافئین هر روزه از طریق مصرف مواد غذایی مختلف مانند نوشابه، شکلات، قهوه و سایر مواد غذایی وارد بدن می شود. مصرف بیش از اندازه قهوه موجب اعتیاد شما به این نوشیدنی خواهد شد. علاوه بر آن مصرف زیاد و بی موقع قهوه سبب از بین رفتن اشتهای غذایی شما خواهد شد که این مورد می توان به شما در لاغری و کاهش وزن کمک کند.

قهوه

عوارض نوشیدن قهوه

در کنار اینکه قهوه می تواند تاثیرات مثبتی بر روی بدن داشته باشد می تواند ضرر هایی نیز داشته باشد از جمله:

  • رفلاکس معده
  • کاهش جذب آهن و مبتلا شدن به کم خونی
  • بی خوابی و پایین آمدن کیفیت خواب
  • کاهش جذب کلسیم و مبتلا شدن به پوکی استخوان
  • افزایش فشار خون

چه افرادی نباید قهوه بنوشند؟

نوشیدن قهوه علاوه بر فواید زیادی که برای بدن افراد دارد، گاه ممکن است معایبی نیز به سبب داشتن کافئین داشته باشد. به طور کل اگر شما لیست زیر را شامل می شوید بهتر است از مصرف قهوه پرهیز کنید یا اینکه به مقدار کمی آن را بنوشید همین طور می توانید از قهوه هایی استفاده کنید که مقدار کافئین در آن ها کم می باشد.

قهوه اسپرسو 2

ایا اسپرسو برای کم خونی ضرر دارد

از جمله اختلافی که بین قهوه و اسپرسو وجود دارد، تفاوت در طرز تهیه آن می باشد. لازم است بدانید که اسپرس. دارای فواید بسیاری برای بدن می باشد و میزان سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.

اختلاف دیگری که بین قهوه و اسپرسو وجود دارد، تفاوت در طعم و مزه آنها می باشد به طوری که اسپرسو طعمی میانه و قهوه عطر بسیاری دارد. در نتیجه اسپرسو نیز مانند قهوه دارای کافئین می باشد که سبب کاهش جذب آهن و در نهایت موجب کم خونی خواهد شد.

قهوه بدون کافئین و کم خونی

گاهی اوقات افرادی که به کم خونی دچار اند تصور می کنند که می توانند از قهوه بدون کافئین استفاده کنند. اما لازم است که بدانید حتی قهوه های بدون کافئین هم دارای مقدار کمی کافئین می باشند. شاید بگویید که آن مقدار کم کافئین تاثیری بر روی آهن بدن نخواهد گذاشت. درست است اما بدانید افرادی که کمبود آهن دارند باید از مصرف چای و یا قهوه آن هم همراه غذا خودداری کنند.

قهوه

 

کاشت ناخن

آموزش جامع کاشت ناخن با ژل و پودر

۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان مشاهده و خرید
نرگس کاظمی
نرگس کاظمی جمعه 8 اردیبهشت 1402
farsibeauty instagram page
پرسش و پاسخ

فروردین ماهی

اردیبهشت ماهی

خرداد ماهی

تیر ماهی

مرداد ماهی

شهریور ماهی

مهر ماهی

آبان ماهی

آذر ماهی

دی ماهی

بهمن ماهی

اسفند ماهی