چگونه درد ران را درمان کنیم؟
در اکثر مواقع برای درمان درد ران پا نیازی نیست که به پزشک مراجعه کنید اما در صورتی که دردی مداوم و شدید همراه با تورم یا تب تجربه کردید باید به پزشک مراجعه کنید. در ادامه انواع روش های درمان درد ران پا را به شما خواهیم گفت:
- بریس وسایلی مخصوص رفع خشکی و سفتی عضله پشت ران یا همسترینگ هستند و کششی عمیق در تمام لایه های عضلات ایجاد می کنند.
- استفاده از متد رایس (RICE) که مخفف تکنیک هایی همچون استراحت، یخ، فشرده سازی و بالا نگه داشتن می باشد. در این تکنیک شما از فعالیت هایی که موجب کشیدگی عضلات می شوند باید دوری کنید و وزن خود را کمتر بر روی پا بیاندازد و از چوب زیر بغل کمک بگیرید. می توانید با کمک یخ به صورت غیر مستقیم درد را کاهش دهید. ناحیه آسیب دیده را با کمک بانداژ ببندید تا از تورم جلوگیری کنید و در نهایت برای کاهش تورم می توانید پا را در سطحی بالاتر از قلب نگه دارید.
- کایروپراکتیک یا درمان دستی ستون فقرات روندی است که در آن فیزیوتراپ با کمک دست یا یک وسیله ی کوچک و میز مخصوص تلاش می کند نیروی کنترل شده ای را به منطقه ای که دچار درد و گرفتگی شده وارد کند.
- با روش شاک ویوتراپی درد کشاله ران به سرعت آرام می شود. این روش نیازی به جراحی و مصرف مسکن ندارد.
- روش اولتراسوند تراپی با ارسال امواج فراصوت یا اولتراسوند در بافت های دارای کلاژن سبب ایجاد لرزش و گرما در آن ها می شود و خاصیت ارتجاعی در ساختار ها را افزایش می دهد.
- با روش تحریک الکتریکی عصب و تحریک اعصاب حسی و مکانیسم دریچه، درد در ران پا تسکین پیدا می کند.
- ماساژ تراپی که برای آسیب دیدگی هایی همچون کشیدگی و کوفتگی کاربرد دارد. البته علائم حاد نباید وجود داشته باشد.
- پس از رفع علائم حاد می توان از ورزش مخصوص ران پا که شامل حرکات ورزشی کششی و قدرتی می باشد، کمک گرفت.
آموزش جامع کاشت ناخن با ژل و پودر
۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان مشاهده و خرید